Circus

Circus – Online bookmaker

Circus is een online gameplatform voor sport weddenschappen en voor online casino spellen. Het is een plaats waar een groot aanbod aan sporten wordt gegeven met ieder zijn eigen leuke weddenschappen. 
 

Voetbal weddenschappen 

Op basis van sport weddenschappen is voetbal de meest populaire vorm. Ben je een voetbalfan en zet je wel eens een bet in? Bekijk dan het aanbod aan voetbal weddenschappen van Circus. Bekijk de quotering, selecteer de uiteindelijke winnaar en maak wedstrijden nog spannender en intensiever om naar te kijken. 
 
Er zijn diverse mogelijkheden van betten bij Circus en er worden zeer goede quotering gegeven op wedstrijden. Komende periode komt het WK in Qatar voor en dan geeft Circus een boost aan weddenschappen, waar het WK centraal staat. Van speciale aanbiedingen, tot leuke bonussen, voor prematch en live match weddenschappen.
 
Het WK begint al eerder door een leuke bet te zetten op de openingswedstrijd en dan volgt de rest. Waag een kans en win met de hoge quotering die je alleen kunt vinden bij Circus. 
 

Populaire spelopties

Je kunt naast enkele wedstrijden ook combo’s maken. Door meerdere wedstrijden te selecteren kun je quotering met elkaar vermenigvuldigen. Hierdoor vergroot je het win bedrag, maar is de kans op succes wel een stuk lager. Je neemt meer risico door op meerdere wedstrijden te betten. 

Wanneer je een bet maakt, heb je zelf de keuze waarop je een bet wilt zetten. Het hangt af van geluk en kennis over het spel. Door de verschillende opties kun je zelf alles invullen en de bet volledig eigen maken.

 
Terug naar overzicht