Toto

Toto

In Nederland is er één organisatie erg populair als het aankomt op wedden op voetbalwedstrijden, en dat is de TOTO.

Toto maakt het mogelijk om voorspellingen te doen over sportwedstrijden en -evenementen, en om hier geld mee te winnen. Voetbalwedden is erg populair bij Toto, maar het is ook mogelijk om te wedden op tennis, darten, honkbal, ijshockey en andere sporten te wedden. Je kunt al wedden vanaf € 1,-, tot een maximum van € 1000,-. Het bedrag dat je kunt winnen is bij iedere weddenschap anders en afhankelijk van de winstfactoren die bij jouw voorspelling horen.

Spelopties Toto

Toto biedt veel verschillende spelopties:

Dit zijn de verschillende opties waar je op kunt wedden. Bij Oneven/Even, voorspel je bijvoorbeeld of het aantal doelpunten van een wedstrijd of ronde even of oneven is. Je kunt dus zelf kiezen waar je op wedt.

Naast de Toto zijn er natuurlijk nog talloze andere wedkantoren waar je kunt inzetten op je voorspelling van een wk voetbalwedstrijd. Meer weten? Kijk bijvoorbeeld op weddenschappen portaal Online Wedden nu met bookmakers voor sportweddenschappen. Hier vind je de beste online bookmakers die je goede quotes geven voor elke sportweddenschap.

Terug naar overzicht