Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning.nl

Echte voetbalshirts zijn duur. |Bedragen lopen vaak op tegen de 100 euro. Voor lang niet iedereen is het dat waard en daarom is er voor deze mensen voetbalshirtskoning.nl. Hier vind je allerlei replica shirts, broeken, sokken, keeperskleding, etc. Sommige shirts lijken dan ook nog eens behoorlijk op het origineel, je betaalt er alleen veel minder voor. Ben jij dus op zoek naar mooie, maar vooral ook niet te dure voetbalkleding? Dan zit je bij voetbalshirtskoning helemaal goed!

Land- en club voetbalkleding

Op voetbalshirtskoning.nl scoor je volledige outfits van zowel club- als landenteams. Van Feyenoord tot aan Real Madrid en van het Argentijns nationale elftal tot aan het Nederlands elftal. Behalve de volledige outfits kun je uiteraard ook losse shirts, sokken en broeken krijgen.

 

Voetbalshirts bedrukken

Net als bij de originele tenues is het ook mogelijk replica tenues te laten bedrukken. Je kunt zelf de naam die jij op het shirt gewenst hebt staan invoeren met een maximum van 13 karakters. Ook het rugnummer kun je zelf bepalen: hiervoor geldt een maximum van 2 karakters. De kosten voor het laten bedrukken bedragen 12,95 euro en hiervoor geldt dat wanneer je vóór 14.00u hebt besteld, je de dag erna je bestelling al in huis hebt!

Voetbalkleding levering

Voetbalshirtskoning.nl staat garant voor een uitstekende levering. Heb je namelijk vóór 21.00u iets besteld, dan heb je dit de dag erna al in huis (mits het om bedrukte artikelen gaat, zie vorige alinea). Bovendien is een verzending altijd gratis en heb je 14 dagen bedenktijd om je product(en) om te wisselen of retour te sturen. Bedrukte voetbalshirts kunnen helaas niet worden geretourneerd.
 

voetbalshirts

Terug naar overzicht